|
|
|
|||||||
|
Durumum: Değiştir |
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 | |||||||||
|
Konular:
. : : Sxe 7.7 Wall : : . Live Links : 1/1
Nasıl kullanılır: 1. osrloader dosyasını acınız. 2. osrloader Browserden wallhack.sys'i bulunuz 3. Daha Sonra ok deyip kapatın ve Register yapınız 4. İşlem tamam yazısı gelcektir. 5. Start Deyin artıkdan yine İşlem tamam yazısı gelcek. 6. sXe Açıp Oyuna Girin Ve İyi fraglar. Önemli Not : Arkadaşlar wall v26 patch ile sorunsuz calısıyor o yüzden wallda oyundan atma veya sxe not defterı hatası alanlar v26 patch yükledikleri takdirde bu hatalardan kurtulurlar :) İşte Capslar Herşeyi Anlatıyor Zaten [Capsların hepsini Bizzat Kendim Çekmişimdir} ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Rar Pass :www. oynayacaz.com Eğer Walla İlgili Hata veya Sorununuz Olursa Aşağıdaki Linkten Çözüm Kitapcığını indirip okuyun ![]() [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Biz Oyuncehennemi üyeleri olarak kimseyi zorla hileye teşvik etmiyoruz.Bizim görevimiz paylaşım yapmak.Eğer hakarete varan boyutta yorumlar olursa adminlerimize en kısa surede rapor edilecektir.Biz kimseyi tutupta hile kullandırtmıyoruz isteyen kullanır istemeyen kullanmaz ![]() Konu YasinT tarafından (04-18-2009 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
#2 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Konular: 66
Durumum:
Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 49 / 492 |
neden reklam yapıorsun
BİZİM MAHALLEDEN GEÇİLMEZ BİZİM SUYUMUZ İÇİLMEZ BİZ KARTALIZ BİZE RAJON KESİLMEZ... --------------------------------------------- BYreİs---- [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Konular:
ne alaka ?
|
|||||||||
|
|
|
#4 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Konular: 393
Durumum:
Seviye: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 145 / 729 |
baslık degıstırıldı
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Konular: 210
Durumum:
Seviye: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 56 / 562 |
Rar şifrelerini de kodla yazınız lütfen kurallardaki maddeye dikkat ediniz.ben düzelttim şuan.
8- Rar şifrelerinde Türk forumları verenlere reklamcı uygulaması yapılacaktır. Gizli yada açık hiçbir rar şifresi bünyemiz dışındaki forumların, sitelerin isimlerini taşımayacaktır..
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Konular: 66
Durumum:
Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 49 / 492 |
gördünmü laz reklam vardı kapandı
BİZİM MAHALLEDEN GEÇİLMEZ BİZİM SUYUMUZ İÇİLMEZ BİZ KARTALIZ BİZE RAJON KESİLMEZ... --------------------------------------------- BYreİs---- [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Konular: 393
Durumum:
Seviye: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 145 / 729 |
rarpass admınım dedıgı gıbı reklam yasın tasıyorum konuyu arsıv+kılıt :(
|
|
|
|
#8 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Konular: 210
Durumum:
Seviye: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 56 / 562 |
taşınmasına gerek yok rarpass Php code yapılmış.
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Konular:
bende onu diyorum da işte neyse
|
|||||||||
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Konular:
sorunu düzelttim ve upload ettim artık bi kusur bulmassınız dimi ? !!
|
|||||||||
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| farkıyla, oynayacaz, oyuncehennemi, sxe, wall |
| Seçenekler | |
|
|